Frequente vragen

Hoe werkt het inplannen van een opname?

Voordat de opname plaats kan vinden, wordt er eerst telefonisch een opnamedatum vastgesteld. Bent u niet of slecht bereikbaar? Geen paniek, dan zullen wij u een e-mail sturen met een voorkeursdatum. In de televisiewereld moeten belangrijke en strakke deadlines gehaald worden. De aflevering moet enige tijd voor uitzending bij de televisiezender aangeleverd worden. Vandaar dat we een opname altijd zo snel mogelijk willen inplannen, zodat er ruim genoeg de tijd is voor de pre- en postproductie-werkzaamheden.

Meerdere opnamelocaties?

Vindt u het een meerwaarde om voor uw item op meerdere locaties te filmen, dan kunt u dit aangeven bij de programmamanager of tijdens het inplannen van de opname. Wij zullen hier binnen de planning gehoor aan geven, indien toepasbaar. Voor het filmen op een tweede of derde locatie zullen extra kosten in rekening worden gebracht. Graag vernemen wij dit in een vroeg stadium, zodat we makkelijker kunnen schakelen.

Hoe wordt het script vormgegeven?

Nadat er een opnamedatum is gereserveerd voor uw item, zal de redactie telefonisch contact met u opnemen om een voorgesprek te voeren over de inhoud van de opname. Aan de hand van dit gesprek stelt de redacteur een script op. Wanneer er een thema aan de uitzending hangt, zullen de vragen binnen uw script van toepassing zijn op dit thema. Uiteraard wordt het script per mail naar u toegestuurd.

Hoe werkt de opnamedag?

Wanneer het script door u is goedgekeurd, zullen we deze naar beeld vertalen op de afgesproken opnamedatum. De opname zal in de ochtend of middag plaatsvinden, afhankelijk van de afspraak die met u gemaakt is tijdens het inplannen. Op deze opnamedag zult u maximaal 4 personen over de vloer krijgen. Maakt u zich geen zorgen om lunch, eten of drinken. Een kopje koffie waarderen wij ten zeerste, maar dat volstaat dan ook!

Hoe verloopt het proces na de opnamedag?

Wanneer wij uw item hebben gemonteerd, zal u via de mail een previewlink ontvangen. Dit is een private link, die niet online gedeeld mag worden. Via deze mail vragen wij akkoord op het item, maar heeft u ook de mogelijkheid om éénmalig aanpassingen door te voeren, wanneer mogelijk. De aanpassingen moeten echter wel in zijn geheel worden gecommuniceerd. De tweede versie, waarin uw aanpassingen zijn verwerkt, zal dan ook de definitieve versie moeten zijn. Na uitzending ontvangt u het definitieve videobestand van uw item, voor eigen gebruik.

Propositie

Word zichtbaar in het RTL 4-programma Nederland Heeft Het! en inspireer kijkers met uw passie of bedrijf. Boost de brand awareness rondom uw merk of organisatie middels een eigen reportage binnen het tv-programma. Met een gemiddelde reportageduur van circa 3 minuten speelt u perfect in op de spanningsboog van televisie- en online-kijkers.

Wanneer u ervoor kiest gebruik te maken van een logoprojectie, zal tijdens de uitzending uw bedrijfslogo beeld breed worden geprojecteerd, waarbij de voice-over benoemt dat het programma mede mogelijk wordt gemaakt door uw organisatie. Dit is een call-to-action, die geprikkelde kijkers stimuleert uw bedrijf direct te verkennen.

De duur van de reportage, oftewel uw item, kan in overleg worden bepaald. Naast eenmalige exposure in het programma, biedt een structurele samenwerking bijzondere voordelen. Onze vaste partners die wekelijks zichtbaar zijn in het programma, zijn van dit succes het levende en ondernemende bewijs. Afgezien van de prognose van 100.000 tot 150.000 kijkers per weekend, levert STIMS Media een professionele video aan die uitstekend voor eigen marketing- en communicatiedoelstellingen kan worden ingezet. Uiteraard voorzien wij u graag van een deskundig media-advies, om de video strategisch online in te zetten voor een optimale conversie.

Brand awareness

Call- to-action

Een professionele video voor eigen marketingdoeleinden

Bel met onze Programma Managers

Wilt u als bedrijf participeren in Nederland Heeft Het? Bel ons gerust of vul het contactformulier in voor een vrijblijvend gesprek!

070 792 00 02